Patri Martín, Pep Florit, Pere ‘Sarrier’ i Toni ‘Coramet’, en llistes autonòmiques o insulars

candidatsDíngola ja va informar puntualment de quines candidatures insulars o autonòmiques incloïen candidats sineuers (fes clic aquí). Tots els partits nacionalistes presenten candidats autonòmics o insulars de Sineu: tant MÉS per Mallorca, com el PI, com Guanyem (que és una plataforma d’esquerres però que inclou candidats d’Esquerra Republicana), presenten candidats sineuers. A més, també el PSIB-PSOE inclou candidats sineuers en la llista: Toni Gelabert Coramet.

Cal dir que tots els partits que inclouen candidats sineuers han signat el decàleg de mínims de l’OCB pel que fa a llengua i cultura.

 

Els candidats són els següents:

Patri Martín Cobas. Presidenta d’Esquerra Sineu, membre de l’executiva d’Esquerra a nivell autonòmic, i candidata número 11 de la llista de Gent per Sineu. És també membre de la direcció de l’OCB a Sineu i militant de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca. Va la número 10 de la llista del Parlament de les Illes Balears per Guanyem.

Pep Florit Antich. Un dels dirigents històrics d’Iniciativa-Verds en el Pla de Mallorca, ara és membre de l’executiva de MÉS per Mallorca. Va el número 11 de la llista de MÉS al Consell de Mallorca.

Pere Joan Mestre Caimari. Sarrier ha estat regidor de l’equip de govern durant aquesta legislatura. Ocupa el lloc número 20 de la llista al Consell de Mallorca per Proposta per les Illes (PI).

Toni Gelabert Rebassa. Coramet és un històric del socialisme i també del sindicat UGT. Ocupa el darrer lloc de la llista de suplents del PSIB-PSOE en el Parlament de les Illes Balears.

 

Notícia relacionada: 

Quins sineuers són candidats en llistes autonòmiques o insulars?

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: