Dos alumnes de l’institut de Sineu, entre els millors de les Balears en matemàtiques

Els dos alumnes de l'IES Sineu premiats, juntament amb el director del centre i el conseller d'educació i universitats.

Els dos alumnes de l’IES Sineu premiats, juntament amb el director del centre i el conseller d’educació i universitats.

Dos joves de l’IES Sineu han estat premiats en l’edició del 2016 de les proves CANGUR. Les proves Cangur (altrament dites International Mathematical Kangaroo) són concursos preuniversitaris de matemàtiques que s’organitzen anualment en més de 30 països, amb l’objectiu d’acostar les matemàtiques als més joves i intentar despertar el seu interès.

Magdalena Ramis Adrover ha quedat la vuitena classificada de les Illes Balears a nivell de tercer d’ESO. Bernat Jordà Carbonell, natural de Maria de la Salut i que cursa 2n de batxillerat, ja és un clàssic entre els premiats i enguany ha quedat el primer del nivell 4 i el millor alumne de les Illes Balears. Recentment Jordà ja havia quedat segon a la 52a Olimpíada Matemàtica de Batxillerat 2016.

Aquest dilluns, a l’Edifici de Son Lledó de la UIB va ser l’escenari de l’entrega dels premis, amb la presència del conseller d’educació del Govern de les Illes Balears, Martí March, i del director de l’IES Sineu, Rafel Crespí.

Enhorabona a aquests joves en particular, i també a l’IES Sineu per l’èxit de la seva tasca pedagògica.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Pere Joan Jaume i Vanrell

    Gràcies per aquest recordatori. Sempre és bo valorar i mostrar l’excel.lència; i na Magdalena i en Bernat en són d’excel.lents com també ho són els professors que els preparen. Tanmateix l’article és breu comparat amb els quatre que es poden llegir a la mateixa pàgina sobre el seguiment de la eliminatòria Sineu-Eivissa de futbol (especialment el darrer). Serveixi aquesta comparativa per reflectir la golejada de l’excel.lència futbolística vers la matemàtica, per constatar quina societat tenim i que convé tenir-ho ben present quan els rànquings educatius no ens són gaire favorables.
    No és una crítica, és una reflexió sobre la realitat.
    Visca el CE Sineu! ( però les matemàtiques més!)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: