Tres ciclistes de l’AC Sineu corren al Campionat de Menorca de Muntanya

Dissabte dia 20, es va disputar la XXXIX edició del Campionat de Menorca de Muntanya, prova que està oberta a la participació de ciclistes que no són menorquins. Aquesta és una prova de pretemporada que aprofitaren tres corredors del club local AC Sineu: Llorenç Ferriol, Rodrigo Chaves i Victor Picó. Llorenç Ferrriol va ser el 14è classificat d’un total de 72 inscrits i on només arribaren 35 ciclistes. Rodrigo Chaves i Victor Picó arribaren el 25è i el 26è, respectivament.

La prova, de 50 quilòmetres, va acabar, com no podia ser d’altra manera, amb la pujada a El Toro. El més destacat de la cursa va ser el vent intens que bufava, els atacs constants i que va ser una carrera ràpida. El pilot es va trencar i els participants arribaren sols o en petits grups.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: