Divendres presenten el llibre “De Banū Ṭarīf a Binitaref: Història i territori”

Aquest divendres, 17 de setembre, presentaran el llibre De Banū Ṭarīf a Binitaref promogut per l’Ajuntament de Sineu amb la col·laboració del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca. L’acte tendrà lloc a les 19h al Claustre de l’Ajuntament de Sineu (c. Sant Francesc, 10), i la presentació del llibre anirà a càrrec del regidor Pedro Álvarez, dels autors i del fotògraf Macià Puiggròs.

El llibre, d’Antoni Ginard, Andreu Ramis i Joan Vanrell acompanyat de les imatges realitzades per Massay Fotografia, és un estudi de l’antiga possessió de Binitaref i els seus establiments, i la seva vinculació primigènia amb el rafal dels Banū Ṭarīf, i una aproximació al paisatge històric de la contrada a partir de l’anàlisi de l’evolució de la propietat. També inclou un recull toponímic, els noms de lloc, que és una de les manifestacions més fràgils que conformen el paisatge històric.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: