El C.E. Sineu de Preferent es col·loca segon a la classificació

Una de les alineacions del C.E. Sineu

Després de 13 jornades disputades, el C.E. Sineu s’ha col·locat segon a la classificació de Preferent després d’una ratxa de 3 partits guanyats i un empat. Amb 7 victòries, 3 empats i 3 derrotes, l’equip sineuer té 24 punts. El líder, Sant Jordi A, està a una distància molt considerable amb 31 punts, mentre que el novè classificat, el Petra, té 21 punts. Això suposa que en una distància de 3 punts hi ha vuit equips.

Un dels revulsius pareix que ha estat el davanter Jordi Alfonso, que després de fitxar quan ja havia començat la temporada, ja du 3 gols en 5 partits disputats, convertint-se en el màxim golejador de l’equip, compartint aquest rang amb Salvador Matemales.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: