Empat de colíders de Preferent a Sineu

Avui, dissabte, el C.E. Sineu ha reprès la lliga de Preferent, després del parèntesi de les festes de Nadal i Reis. Ho ha fet a Son Magí contra el també líder, Sant Jordi A, amb un empat a 1 gol. S’ha avançat el Sant Jordi a la primera part amb gol de Christian García (minut 32) i el C.E. Sineu ha aconseguit l’empat en el minut 52 amb un gran xut de Marto.

El C.E. Sineu, amb aquest empat i 35 punts, es manté entre els quatre primers classificats de Preferent. Cal tenir present que el Sant Jordi A du 3 partits menys i l’Inter Manacor (4t classificat) 2 menys.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: