El Club de Tennis es queixa de la instal·lació d’una farola dins una de les pistes

Ray Mellor, en representació del Club Tennis Sineu, ha emès un escrit a Díngola fent saber de la seva disconformitat en l’execució del projecte de il·luminació del recinte de la piscina que comporta la instal·lació d’una farola dins una de les pistes de tennis. La farola es situarà en un dels fons de la pista i podria suposar, a més d’un perill pels usuaris de tennis, la pèrdua d’homologació d’aquesta pista per a competicions oficials.

Les obres per a la instal·lació d’aquesta farola ja s’han iniciat i ja s’ha començat a perforar el trespol de la pista. Ray troba que hi ha prou espai al recinte de la piscina per instal·lar aquesta farola i no haver d’invadir l’espai del tennis.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: