El sineuer Pelopantón il·lustra un nou llibre de natura que es presenta avui

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i el Clúster de Còmic i Nous Media de Mallorca, amb la col·laboració de la Direcció General de Política Universitària i Recerca, llancen la col·lecció ‘Mètode Còmic. Ciència en Vinyetes’, un projecte de divulgació científica. Ho fan coincidint amb el Dia Internacional del Còmic, avui, 5 de març. L’objectiu de la col·lecció és «acostar la ciència i el coneixement a la societat» i per això la col·lecció es decanta pel llenguatge visual del còmic, per arribar a totes les edats, i independentment dels coneixements de ciència que tenguin els lectors.

El primer número de la col·lecció, Aventura Natura: els ecosistemes de les Balears, ha estat elaborat per Miquel Ángel Miranda, professor de zoologia de la UIB, amb il·lustracions del sineuer Luís Resines Pelopantón, especialitzat en il·lustració de natura i ciència.

La presentació de la col·lecció tendrà lloc avui dissabte, 5 de març, a les 19 hores a Ca n’Oleo, el casal de l’Institut d’Estudis Baleàrics, a Palma.   

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: