L’IES Sineu i Sampol Enginyeria signen un acord de col·laboració pel qual alumnes del centre educatiu faran les pràctiques a centres de l’empresa d’enginyeria

El passat dimecres 4 de maig l’IES Sineu i SAMPOL Enginyeria signaren un acord pel qual la institució educativa enviarà alumnes a l’empresa d’enginyeria per a la realització de la part corresponent a les Pràctiques de Formació en Centres de Treball (FCT) establerta als seus currículums. L’IES enviarà a SAMPOL alumnes majors d’edat (tant del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Microsistemes informàtics i xarxes com alumnes de Formació Professional Bàsica d’Electricitat i Electrònica), així com alumnes majors d’edat provinents de centres de països integrants del programa Erasmus+ amb els quals l’IES Sineu estableix acords recíprocs.

Acords amb empreses de reputació com SAMPOL permet a l’IES Sineu disposar de llocs de qualitat on oferir als alumnes, tant propis com amb acords amb centres Erasmus+, la realització de les seves pràctiques obligatòries i assegurar-los una bona formació més enllà de les classes teòriques.

L’acord va ser signat per Gabriel Sampol, per part de l’empresa, i Rafel Crespí, el director de l’IES Sineu. També hi eren Estefania Uriarte, Responsable de selecció i desenvolupament de talent de SAMPOL enginyeria i Antònia Sánchez, Cap d’Estudis de Batxillerat del centre educatiu sineuer.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: