L’Ajuntament està «satisfet» amb els panells de control de velocitat i preveu instal·lar-ne alguns més

L’Ajuntament està satisfet amb els panells de control automàtic de velocitat que va instal·lar fa un mes i mig (fes clic aquí). Així ho va explicar a DíNGOLA el batle, Tomeu Mulet, que a més va informar que està prevista la instal·lació de, al menys, dos indicadors de velocitat més.

Un seria a l’entrada al casc urbà arribant des de la carretera del cementiri / carretera d’Inca. Seria a la part més forana del carrer de son Sabater, abans de l’encreuament on hi ha un taller mecànic, un estanc, i una escola d’idiomes. Aquest encreuament és i ha estat un punt negre durant anys (vegeu, per exemple, aquí i aquí).

El segon indicador es posaria a devora l’IES Sineu, en concret venint de la carretera de Lloret, un poc abans d’arribar a Benasca. L’objectiu d’aquest indicador de velocitat és calmar el trànsit en un lloc on, en hores punta, centenars d’estudiants i dotzenes de cotxes i autocars entren o surten del pàrquing del centre educatiu.

Mulet explica que «estem satisfets del resultat dels dos reguladors instal·lats devora el CEIP Rodamilans i devora l’estació de tren», i que «la gent, per instint, quan veu l’indicador lleva el peu del pedal del gas». De fet, la idea és instal·lar encara més velocímetres, per exemple a devora el quarter de la Guardia Civil, al vial, baixant des de la carretera de Lloret cap al camí de Montuïri.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. gabriel mora caldentey

    y a los aprendices de politico que hay en este pueblo,¿QUIEN LOS CONTROLA?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: