S’instal·larà un altre ascensor a la casa consistorial i s’arreglarà l’aire condicionat de la Biblioteca Municipal

L’Ajuntament de Sineu rebrà gairebé 128.305,77 euros procedents de fons europeus per a la instal·lació d’un nou ascensor a la casa consistorial. Aquest equipament serà col·locat a la zona sud de l’edifici per donar compliment a la normativa d’accessibilitat.

La inversió, que s’ha aconseguit mitjançant el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, serà finançada íntegrament amb fons de la Unió Europea.

La seu de l’Ajuntament de Sineu és un edifici històric emmarcat a la zona declarada bé d’interès cultural (B.I.C). És per això que, de forma imminent, segons ha comunicat la sala en nota de premsa, es duran a terme els corresponents tasts arqueològics, ja autoritzats pel servei de Patrimoni del Consell de Mallorca, abans de procedir a la licitació de l’obra.

Segons informa l’Ajuntament, s’acaba d’aprovar una inversió de gairebé 50.000 euros per a la zona nord de l’edifici, que seran destinats a la reparació del sistema de climatització per a la biblioteca i la sala d’actes.

Segons el batle de Sineu, Tomeu Mulet, la rehabilitació de l’ajuntament hauria de continuar amb una intervenció integral de reforma. En aquest sentit, la corporació sol·licitarà cooperació tècnica al Consell de Mallorca per reformar la coberta de l’edifici. El batle sosté que «cal ser ambiciosos i aprofitar totes les oportunitats que permetin rehabilitar l’edifici».

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: