Col·laboradors habituals

Antoni Janer Torrens. Llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment compagina la seva tasca docent amb la vena periodística. Ha col·laborat en els setmanaris El Temps i Presència. Ara col·labora amb IB3 Ràdio, la revista Sàpiens, AraBalears i a Díngola.

Xesca Fernández de Heredia. Estudiant de Disseny de Moda. Implicada en el projecte de Díngola amb l’aportació d’articles sobre joventut, societat i opinió. Membre de la “Colla de Dimonis de la Cova del Fossar”, de “Xeremiers de Sineu” i de la delegació sineuera de l’Obra Cultural Balear.

Gabriel Moyà Niell. Doctor en Biologia. Actualment, professor emèrit de la Universitat de les Illes Balears; ha dedicat la seva vida professional a la docència universitària. Ha ocupat càrrecs de gestió acadèmica, primer com a Vicedegà de la Facultat de Ciències i posteriorment com a Vicerector d’Infraestructures i Medi Ambient. Especialista en ecosistemes aquàtics epicontinentals i marins, començà l’any 2019 la col·laboració amb la revista des de la secció “Espipellada científica”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s