[XXI MUCADA] Sineu té votera: ja tornen les Eleccions Muquicipals!

A Sineu els cicles electorals són més curts que als altres pobles del Pla, ben segur. A Sineu som cridats a urnes cada dos anys, pel cap baix. Les Eleccions Muquicipals, bianuals, que enguany han escurçat el temps per efectes de la implacable pandèmia -les darreres varen ser l’any passat i decidien la colla de Much i Muca 2023-24 -.

En Biel Alomar Passola i n’Àgueda Marcè Milona clouran enguany el seu bienni i la Muchal Foundation vol recuperar els tempos habituals d’abans de la pandèmia. Per això, enguany toquen eleccions. Com era habitual , el jorn de la Mucada, dia 12 d’agost, sabrem qui els prendrà el relleu amb el lliurament de caretes, seguit de les habituals bramades, d’uns i altres, i aferrades pel coll. Love is in the Much, ja se sap…

Les eleccions ja s’han convocat, just fa un parell de dies pels canals digitals oficials, i seran dissabte dia 6 de juliol. Coincidiran, com és costum, amb l’inici de venda de camisetes commemoratives de la XXI Mucada. El mateix dia hi haurà les Oposicions als càrrecs de caixer Freddy i home-me, popularment coneguts com Jocs Florals, i una mica de festa, cap altra en mancaria!

Segons ha publicat la mai prou ben ponderada fundació organitzadora (vejau la publicació d’Instagram més avall), els candidats es poden posar en contacte amb ells fins dia 21 de juny, data en què tancaran llistes i iniciaran la campanya electoral.

https://www.instagram.com/p/C8HZ9bZtHQi/?igsh=ajRsa3RybXJsdXg3

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari