Coordinadors

Miquel Puiggròs Noguera. Biòleg i, secundàriament, periodista i agitador cultural. Pel que fa a comunicació ha treballat a mitjans digitals (El Demà,…) i a alguns escrits (Diari de Balears, La Voz de Baleares,…). Fou el coordinador de la revista Baula  que hi hagué a Sineu entre 1995 i 1996, predecessora de Díngola. A la revista Díngola és un dels dos coordinadors i, com a redactor, es dedica principalment a temes d’actualitat i entrevistes. Activista cultural i polític, és secretari de la junta directiva de l’OCB Sineu i fou vocal de la junta directiva de l’OCB autonòmica.

Marta Bergas Ferriol. Periodista. També Llicenciada en Filologia Anglesa. Ha treballat en nombrosos mitjans escrits (Ultima Hora, etc.) i també audiovisuals (TV Manacor, IB3 Ràdio, IB3 Televisió,…). Ha estat la presentadora del programa “Illes i pobles” de la televisió pública i secretària de la junta de la Premsa Forana de Mallorca. És coordinadora de la revista. Es dedica principalment a temes d’actualitat i entrevistes. És vocal de la junta directiva de l’OCB Sineu.

Jorgina Fusté Llort. Periodista. Ha fet feina com a publicista i relacions públiques a diverses empreses. Actualment és redactadora de mallorcaconfidencial.com . A Díngola fa articles d’actualitat i entrevistes. A més de la coordinació de la redacció en coordina la maquetació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s