Redacció

Joan Vanrell Torelló. Arquitecte. Ànima i estaló de les seccions “Fets i gent”, “Visures” i “Fumerals” de la revista, darrerament ha estrenat la secció “Cercavila” sobre la història dels carrers sineuers. Especialista en temes de patrimoni, urbanisme, etnologia i cultura popular. Redactor de d’actualitat sobre temes de patrimoni, cultura, festes, religió… Apassionat per aquest món, és una “formiga de recerca intensiva”. Ha estat un dels responsables de l’inici de la digitalització de les revistes de principi del s. XX a Sineu “Hemeroteca de Sineu” a http://ibdigital.uib.es/greenstone/library . Fou un dels col·laboradors fixos de Baula. És el president de l’OCB Sineu.

Joan Munar Fiol. Enginyer tècnic industrial. Especialista en prevenció de riscs. A Díngola fa part de l’equip de redacció i escriu sobre les seves quimeres relacionades amb la història local, patrimoni i cultura popular. Activista social, cultural i polític, es membre de la junta de l’OCB Sineu.

Antònia Real Noguera. Bibliotecaria a la Biblioteca de Sineu. Llicenciada en Història. A Díngola s’encarrega de la secció BiblioDíngola juntament amb Joan Josep Bonnín. Ja havia col·laborat en la revista Baula. És vocal en la junta directiva de l’OCB.

Miquel Gelabert Genovart. Llicenciat en Ciències Empresarials. Secretari General del sindicat STEI-I. S’ha dedicat també a la política local durant més d’una dècada i mitja, i en té un coneixement profund. A Díngola sobretot fa de redactor d’esports i temes d’actualitat. També és vocal de la junta directiva de l’OCB Sineu.

Joan Josep Bonnín Caselles. Bibliotecari a la Biblioteca de Sineu. Llicenciat en Història de l’Art. A Díngola col·labora amb articles de cultura i patrimoni, a més de cuidar-se de la secció de demografia i de “BiblioDíngola”. És vocal de la junta local de l’OCB Sineu i històric membre de l’agrupació “Copeo de Sineu” de ball de bot i música popular de Mallorca

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s