[XXI MUCADA] Lo Much de Reig treu camiseta mentre el poble es fa un embull amb les dates de la Mucada (Rumore, rumore…)

Els macarruts i macarrudíssimes caps pensants de la Mucada han començat a fer rodar el disseny de la camiseta d’enguany. Un outfit sortit dels ateliers Parisio Productions que reprodueix una de les dites que es va fer viral (quan ningú sabia què rellamps volia dir “viral”) del celebèrrim pregó pronunciat per en Rafel Amorós “es Much escup i no fa bava”, en els inicis de l’ascens a primera divisió de la lliga de neofestes; amb la corresponent traducció a la llengua de Shakespeare i Benny Hill -marca de la casa d’en Lluc Parisio-, per a facilitar el llançament al mercat internacional en el món del Prêt-à-Porter.

Però la Mucada, quin dia cau?

Mentrestant, per Ràdio Calle, aquests dies parlaven que havien canviat el dia de la Mucada, que en lloc de dia 12 seria dia 5. Tothom embogia per si havia de baratar el dia ja marcat amb retolador rosa al calendari i demanat vacances, amb llurs tràmits corresponents, al cap de recursos humans de l’empresa, agendes blocades i viatges compromesos per a deixar lliure el segon dilluns del mes d’agost, com és de consuetud. Res d’això s’ha materialitzat i, de moment –mutatis mutandis-, tot roman com estava previst.

Com sempre, la camiseta es posarà en circulació amb una festeta al mercat, devora les solls, amb musiqueta, canyetes i llimonada per qui n’hagi de menester. Estau atents a les noves, que Much is coming.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari