24 d’octubre, Dia Mundial de la Biblioteca; i per celebrar-ho, clown

Amb un espectacle molt aplaudit, el duet Mallorcaclown han fet esbutzar de riure els nins i nines de Sineu. Avui, dia 24 d’octubre, ha estat el Dia de la Biblioteca, una efemèride que el nostre petit redol ha celebrat amb un espectacle de pallassos. La programació de l’acte, a càrrec de la biblioteca de Sineu, ha comptat també amb la lectura del pregó commemoratiu a càrrec de la bibliotecària, Antònia Reial qui ha recitat als presents les paraules del president de l’Associació d’Amics del Llibre Infantil i Juvenil, José María Gutiérrez: “Veniu, veniu tots! bebès,nins i nines, al·lots i al·lotes, adults de tots els orígens, edats i condició. Veniu a la Biblioteca! Entrau en aquest immens i hermós jardí, multicolor i polifònic, on creixen les més hermoses flors de la cultura humana.Entrau i valorau la feina d’aquests jardiners esforçats, homes i dones responsables de la Biblioteca: ells reguen la sabiduria del que està sembrat als prestatges…”

Per molts d’anys!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: