Adéu a les Germanes de la Caritat després de 148 anys

       El proper dilluns 19 de novembre, les Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, després de 148 anys de presència al nostre poble, deixaran el convent de Sineu. La falta de vocacions religioses, l’envelliment de la comunitat i el fet que no siguin propietaris de la casa fan que es reagrupin a la casa de Binissalem. Sor Joana Tudela i Sor Francisca Planas agraeixen el tracte rebut de la gent de Sineu i, de ben segur, que aquest tracte és recíproc per part del poble, que agraeix la seva activitat de caràcter social, assistencial i educatiu que han desenvolupat aquests anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: