Aquest dijous, un e cafè…

é cafè

 

 

 

 

 

 

 

a, o, u, i, e.. cafè. Sineu està en plena efervescència. Aquest dijous 29 de novembre s’obre al públic l’e cafè, un nou bar-restaurant que ambiciona omplir un buit en l’oferta gastronòmica sineuera. L’ e cafè pretén ser un local amb caràcter en el qual, a més del servei de bar, es vol oferir als clients una carta minimalista, alhora que creativa. Però no no només això, sinó que els seus promotors, Pere Oliver i Rafel “Bodego”, el volen allunyar de la mediocritat i per a aconseguir-ho oferiran els divendres música en viu i s’afegiran a la ruta de la tapa.  A banda, els diumenges s’hi projectaran sessions de microteatre.  Això de moment, perquè si el projecte qualla, prometen dinamitzar encara més l’oci nocturn i diurn sineuer…

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: