Obrin, tanquen, uns venen, uns van,…

Poc a poc, així com ens anem acostant a la primavera, els dimecres de mercat a Sineu augmenten progressivament el número de visitants. Avui el número d’autocars dels touroperadors era clarament superior al d’altres dimecres. Tanmateix, els propietaris de bars i restaurants encara estan queixosos: els estrangers que venen amb excursions organitzades gasten poc i tenen el temps just per fer una volteta, diuen.

A nivell de negocis, els moviments de bars i restaurants continuen, com ja fa uns mesos: ahir va obrir de nou l’Hotel Son Cleda, amb nous propietaris, i avui la terrassa era plena a vessar. Es diu que l’anterior propietària del negoci, Kelly Sabrina, ara n’obrirà un de nou on abans era el bar Sa Xispa.

Per cert, xerrant de bars, ja deveu saber que el Pub S’Índic ha hagut de tancar, després de només dos mesos en funcionament: “el propietari de l’immoble ens va dir que tanquéssim d’un dia per l’altre, sense massa explicacions; no teníem cap denuncia de cap veïnat” digué a Díngola un dels antics socis del pub. No obstant, altres fonts indiquen que el tancament ha estat pels renous i per les bregues que darrerament hi havia hagut, que havien posat el propietari en estat d’alerta. Ara mateix la gresca nocturna es desenvoluparà a l’Écafè i al Bareto de Can Font, bars de copes d’estil més tranquil i relaxat. Diuen que els de S’Índic ja cerquen un nou local.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: