Jaume II no és el culpable

Fa dos dies començaren les obres per condicionar el clavegueram al Celler Son Toreó. Les obres de connexió amb la xarxa municipal, sufragades totalment pel propietari, duraran com a màxim uns dies més.

Fa dos dies començaren les obres per condicionar el clavegueram al Celler Son Toreó. Les obres de connexió amb la xarxa municipal, sufragades totalment pel propietari, duraran com a màxim uns dies més.

No, no és l’estàtua. S’ho pensaren molts veïnats quan ahir veren que una màquina excavadora i diversos operaris començaren a fer moviments de terra entre el Bar Mirador i el Bar Teleclub. Tanmateix, tot i que, com informàrem, aquest serà el lloc per a l’estàtua de Jaume II, aquestes obres encara no són per instal·lar-la. Els propietaris de la part inferior del conegut Celler Son Toreó obriran en breu un restaurant i aquestes obres corresponen a l’obertura del carrer per passar-hi la canalització d’aigües residuals (obres pagades, òbviament, per la propietat). El Celler de Son Toreó és propietat de la família dels Fuster, però ara dos dels germans agafaran de manera independent la gestió del restaurant d’alt i del celler de baix (la tercera germana es va jubilar fa un temps).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: