Què puc fer, aquest cap de setmana, a Sineu? ‘Invasió’ d’artistes consagrats

Cap de setmana sineuer amb nombroses estrelles del jazz, del pop i de la glosa.

 

Espai de Cultura ‘Sa Farinera’

L'espai 'Sa Farinera', totalment reformat, es troba on abans hi havia l'emblemàtic local nocturn 'Sa Mola'.

L’espai ‘Sa Farinera’, totalment reformat, es troba on abans hi havia l’emblemàtic local nocturn ‘Sa Mola’.

Demà dissabte a les nou, l’espai alternatiu Sa Farinera, que dia 29 farà la inauguració oficial, ens ofereix un concert d’un dels guitarristes més prestigiosos del jazz europeu, amb més de quatre dècades de música i amb uns 30 discs produïts. Es tracta de Max Sunyer, guitarrista en els grups catalans dels anys seixanta i setanta Tapiman i Iceberg, i en els vuitanta a Pegasus, que ve acompanyat de Toni Cuenca al baix i Dan Arisa a la bateria.

Sunyer és tota una institució en el jazz, amb un currículum d’estrella on hi ha fites molt importants com les actuacions en escenaris tan prestigiosos com el Carnegie Hall de Nova York o el Festival de Jazz de Montreaux. Cuenca és un professor, director d’orquestra i productor molt conegut de les nits musicals de Mallorca. Dan Arisa, finalment, és el fill de Santi Arisa, que va ser bateria d’alguns dels grans grups de la música avançada catalana dels setanta (Fusioon, Pegasus…). Tot un luxe, idò.

 

Écafè

Els Nada que Objectar tornen a l’Écafè per quarta vegada. El grup del sineuer Pau Cirer ve acompanyat aquesta vegada de Juan Carlos Sotos, guitarrista de Jaime de Urrutia (que va ser líder de l’emblemàtic grup dels anys vuitanta i noranta Gabinete Caligari, i que va arribar a la màxima popularitat amb Camino Soria). Serà avui a partir de les onze de la nit.

 

Cartell del XII Combat de Picat, al celler Can Font.

Cartell del XII Combat de Picat, al celler Can Font.

Celler Can Font

Tito Ferriol ha organitzat el XII Combat de Picat a Can Font. Ja són un clàssic de l’hivern sineuer, aquests glosats a Can Font. Aquesta vegada els artistes seran les menorquins Joan Moll Joanet, Esteve Barceló Verderol  i el guitarrista Josele, i els mallorquins Llorenç Màgic Cloquell, Pere Joan Munar Pomer i Mateu Matas Xurí, presentats per Felip Munar i Munar. Serà tant avui com demà, i cal reservar taula.

 

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: