Medalles de plata i de bronze per al club de Judo Taikukan a Alacant

Delegació de Mallorca a Copa Espanya Alacant

Delegació de Mallorca a Copa Espanya Alacant

Aquest cap de setmana s’ha disputat la Copa d’Espanya Infantil i Cadet Isabel Fernández de Judo, a Santa Pola (Alacant), i els judokas del club sineuer, Albert Ríos i Maria Oliver, han obtingut medalla de plata i de bronze respectivament, a cada una de les seves categories. Ambdós esportistes puntuen per al Rànquing Nacional Cadet.
Maria Oliver ja ens té acostumats a veure-la dalt del pòdium i, en aquesta ocasió, no ens ha tornat a decebre; bronze a la categoria Cadet Femení de menys de 48 kg, la judoka sineuera va guanyar el primer combat (quarts de final), va perdre el segon (semifinals) i va tornar a guanyar el tercer, que li va permetre obtenir la medalla. Ríos, plata a la categoria Cadet Masculí de menys de 90 kg, va guanyar dos combats (quarts de final i semifinals) i va perdre la final.
Oliver ha manifestat a Díngola que ha gaudit molt participant en aquesta copa i competint amb grans judokas de tots els

Maria Oliver (bronze) amb Albert Ríos (plata) i Nicky Vera (bronze)

Maria Oliver (bronze) amb Albert Ríos (plata) i Nicky Vera (bronze)

racons de l’Estat: “Ha estat una experiència inoblidable, que em serveix per aprendre dels meus errors i millorar el meu judo per poder rendir al màxim de cara al campionat d’Espanya d’enguany”. Tenint en compte la seva constància, dedicació i progressió al llarg d’aquests darrers anys segur que ho aconseguirà i la tornarem a veure dalt del pòdium.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: