El C.E. Sineu avança a bon ritme

Cadets C.E. Sineu

Cadets C.E. Sineu

Després de la travelada de la passada jornada davant el Soledat At., perdent per 1-3, dissabte, dins el camp del Son Ferrer, el Sineu es va refer i va guanyar pel mateix resultat, 1-3, amb gols de Rafel Oliver Boter, Pep Rosselló i Lluís Simó. Ara el Sineu, amb 41 punts, és tercer de la classificació, només a 1 punt del líder, el Xilvar. La propera jornada serà interessant, ja que rebem el Binissalem, situat en una còmoda novena posició.

Per altra banda, pugen unes bones fornades des dels equips base del C.E. Sineu. I és que tant els prebenjamins com els cadets són líders del seu grup. Cal esmentar la bona tasca que fa el club amb el futbol base, fruit de l’esforç de molts i d’una bona planificació. Des d’aquí animam els aficionats i aficionades de Sineu que assisteixin a veure els partits. Els jugadors sempre ho agraeixen.

Equip Prebenjamins

Equip Prebenjamins

Hi haurà vaga la propera jornada?
Hi ha la possibilitat que, per a la propera jornada, hi hagi vaga a causa de les protestes dels clubs de futbol i de la Federació contra les mesures del Govern de l’estat en matèria esportiva. En concret, les normatives més qüestionades que vol implantar el Govern són la Llicència Esportiva Única i l’obligatorietat de donar d’alta a la seguretat social a tots els entrenadors i monitors del futbol base i categories autonòmiques, i que haurien d’entrar en vigor l’1 de juliol. Veurem si el proper cap de setmana hi ha futbol o no.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: