Vine a tastar productes de la terra: aquest divendres, oli d’oliva i vi del Pla

vi oli

Un dels objectius de l’Obra Cultural Balear (OCB) és la promoció del país. I el país és la  nostra economia, la del costat de casa, la dels productes que es fan aquí. Per això, cada any, l’OCB organitza tota una sèrie de tasts, per donar a conèixer als mallorquins alguns dels productes que es fan a Mallorca, i potenciar així el consum dels productes de la terra i l’economia dels nostres empresaris. Els tasts són organitzats per l’OCB i el grup gastronòmicament.cat. Enguany se celebren a 9 municipis de Mallorca: Palma, Capdepera, Sineu, Andratx, es Capdellà, Montuïri, Esporles, Vilafranca i Búger.

Els tasts a Sineu varen començar el mes passat, amb una degustació de cafès i una de licor de camamilla (fes clic aquí). Aquest mes continuen amb una degustació d’oli d’oliva verge i de vi de la terra.

L’Oli de Jornets s’elabora des del 1998 a Jornets, un llogaret del municipi de Sencelles. La finca té 27 hectàrees, de les quals quasi 6 són destinades a l’oli, amb 1.200 oliveres. Es fa una producció limitada d’oli, per així complir amb uns estrictes paràmetres de qualitat.

La finca de Son Bordils, on es fa el Vi de son Bordils, es dedica a la producció d’aquest producte des del segle XV, amb gran esplendor a mitjans del segle XIX. La finca està situada entre Sineu i Inca.

Els tasts es fan a la sala de batles de la Biblioteca Municipal, el darrer divendres de cada mes.

 

Notícies relacionades:

Vine a tastar productes de la terra: aquest dijous, cafè i copa

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: