L’AMIPA Rodamilans diu que el batle peca de prevaricació en negar-se a parlar

Els pares i mares del CEIP Rodamilans acusen de prevaricació a l’encara batle Pere Joan Jaume, per no haver-los atès. Així, Díngola ha rebut aquesta carta, en la que s’explica que l’associació intenta reunir-se amb el màxim mandatari sineuer i aquest no els rep. La carta és aquesta:

191582_197306283636685_100000719453620_571356_2187249_o“L’AMIPA del CEIP Rodamilans de Sineu se sent ignorada pel batle Pere Joan Jaume. Des de fa tres mesos intentam posar-nos en contacte amb ell per telèfon i per escrit i el batle no dóna senyals de vida. Consideram que Pere Joan ha desertat de les seves funcions al cap del consistori després de conèixer que el seu propi partit, el PP, l’ha substituït per un altre candidat a les properes eleccions municipals. Així doncs, Pere Joan està pecant de prevaricació ja que encara està cobrant un sou públic –és a dir, que li pagam tots nosaltres- per un càrrec que de facto no exerceix. Això és una burla a la democràcia i una falta de consideració pels alumnes de l’escola del seu poble que se senten totalment desemparats. Si insistim tant a reunir-nos amb ell és perquè el centre té greus problemes a resoldre. A més, Pere Joan ha faltat a la seva paraula ja que no ha complit amb algunes de les promeses que ens va fer a principi de curs. Des de l’AMIPA també ens sentim estafats per la consellera, Núria Riera. La reunió que va tenir amb nosaltres el primer trimestre va ser una simple pantomima. Encara esperam que les seves bones intencions es traduesquin en fets”.

Amipa Rodamilans

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. JOAN

    Si enteneu la següent fórmula matemàtica, sabreu perque l’encara batlle vos ha ignorat:
    BATLE P.J. JAUME = (LIMITAT+PREPOTENT+ACOMPLEXAT+IGNORANT+INSENSIBLE+VAGO)*1000000000

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: