Gent per Sineu presenta els seus candidats al poble

El Teleclub va quedar petit ahir vespre, com s'aprecia en aquesta foto.

El Teleclub va quedar petit ahir vespre, com s’aprecia en aquesta foto.

El local del Teleclub va quedar petit ahir vespre en la presentació de la llista de Gent per Sineu per a les properes eleccions municipals. Va ser un acte curt, presentat per la coordinadora del partit i segona de la llista, Magdalena Genovart Ramirada, i en el que també varen intervenir el cap de llista, Miquel Gelabert Confit, i la resta de candidats fins arribar al setè lloc (Carles Ramis Mercado, Joana Maria Mestre Fornareta, Pep Lluís Tugores Monara, Julià Gayà Bielí i Maria Munar Mosca).

El cap de llista, Gelabert, va posar molt d’èmfasi en la necessitat de governar per a totes i tots, i explicà que aquests dies el partit es va reunint amb totes les associacions i entitats del poble, empresaris, treballadors públics municipals i diversa gent del carrer, per conèixer les seves queixes i necessitats. També recalcà que el programa electoral és realitzat pel poble, i que per això el partit organitza ‘tallers’ oberts per a la confecció d’aquest programa.

Entre el públic hi havia representants de la junta del Partit Popular (Pere Joan Jaume, Toni Comas…) i del PI (Josep Oliver Pavarotti…), membres d’associacions culturals i educatives del municipi, i molts simpatitzants i militants del partit, antics regidors de Sineuers Independents, militants d’Esquerra Republicana, etc.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: