S’inicien les obres de consolidació del Calvari de Sineu i l’adequació de l’accés

40025efb33622870ecd0ad9d7daf4d4aLes obres de consolidació del tancament del Calvari de Sineu s’han iniciat aquesta setmana i és previst que s’allarguin per espai de dos mesos. Aquesta actuació està promoguda i sufragada per l’Ajuntament de Sineu arrel del perill d’ensulsiment de la paret d’esquena d’ase que tanca el recinte.

L’objectiu final de l’obra és consolidar l’edificació, inclosa al Catàleg de Patrimoni municipal (SIN-C009) i conservar-la dignament, per evitar la degradació a la que està sotmesa amb el pas del temps. A banda de la consolidació, també s’intervendrà en l’adequació de les escales d’accés i en la restitució de les barreres als accessos (recentment hi ha hagut l’espoli de la peça on s’encaixava una de les creus a l’interior).

El cost total d’aquestes obres és d’uns 32.000€ i el termini d’execució és d’uns dos mesos aproximadament. Donat el fet que aquest espai és on, el Divendres Sant, es realitza el Davallament s’executarà en primer lloc l’adequació de l’accés i la reintegració dels esbaldrecs.

+ info: oferirem més informació sobre l’ús del recinte entre els segles XVII i XIX a la propera revista en paper.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: