El batle deixa el PP i crea un nou partit municipalista

La seva història amb el PP s’ha acabat. Després de setmanes en què Pere Joan Jaume ha anat madurant la idea, finalment avui ha comunicat la ruptura amb el partit amb el que ha arribat a ser batle de Sineu. De fet, abandona de manera immediata la junta local del PP i està a l’espera que la direcció es pronunciï sobre la seva continuïtat com a batle. En paral·lel, Pere Joan Jaume ha format una agrupació d’electors per presentar-se a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Sobre els noms que la conformaran, encara no n’ha volgut avançar cap: “esteim pulint la llista”, ha dit a Díngola. Ha aclarit que serà un partit de centre “molt moderat”. Per arribar en aquest punt, ha hagut de mester només 26 avals tot i que, segons ell, en té molts més. El batle ha manifestat sentir-se “molt més tranquil i il·lusionat; hi ha molta gent que està amb jo”, ha dit.

Respecte del PP, afirma que ha telefonat a Palma i que ha comunicat la seva decissió als òrgans de la formació. També ha posat el seus càrrecs a disposició del partit, però “no m’han donat cap resposta encara”, ha dit.

El nom del nou partit se decidirà en una reunió avui vespre en la qual també se’n definirà el logotip. D’acord al que ha expressat Pere Joan Jaume, el seu serà un partit amb una total i absoluta vocació local i que no es decantaran per cap partit a nivell autonòmic i, per tant, no demanaran el vot per ningú.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: