Pere Joan Jaume se’n surt amb la seva i carrega d’espècies el cuinat electoral

IMG_3575

La curiositat mou masses, i l’acte d’avui n’ha estat la prova més fefaent. El Teleclub ha quedat petit per encabir el públic, entre el que es podien distingir membres de pràcticament totes les ideologies i partits.

El batle Pere Joan Jaume, líder de Sineu s’ho mereix, esperava a la porta d’entrada i saludava als assistents mentre arribaven, i els convidava a agafar seient. Al fons, l’escenari era decorat amb flors de color carabassa, com el logo de la nova formació. En les primeres files es seien els membres de la llista, molts d’ells primerencs pel que fa a integrar una llista electoral.

Pere Joan Jaume no ha fet ni una referència a Tomeu Mulet durant el seu discurs.

Pere Joan Jaume no ha fet ni una referència a Tomeu Mulet durant el seu discurs.

Han començat parlant Joana Esteva Pates i Carolina Rosselló, tercera i cinquena de la llista, que bàsicament han donat la benvinguda al públic. També han presentat la següent persona que ha pujat a l’escenari, a la que han agraït molt efusivament la seva confiança amb el nou partit, i que ha estat el més aplaudit: Toni Comas Ganyot. Comas, encara regidor pel PP, ha afirmat que “encara me queda corda i ganes de fer feina”. “No som ni dreta ni esquerra, som un partit centrat i estem disposats a xerrar amb tots” ha dit Biel Aguayo, el següent en pujar a l’escenari, i que ocupa el segon lloc de la llista. Finalment ha parlat el líder de la formació, l’encara batle de Sineu. Pere Joan Jaume ha donat la seva opinió sobre com ha anat la legislatura, “una legislatura marcada per les dificultats” ha dit, i ha reconegut que hi havia hagut moments que fins i tot s’havia plantejat “tirar la tovallola”. Jaume ha definit la formació com a “sineuera, centrada i moderada”, i ha dit que no depenen de ningú. No ha fet ni una referència al PP, ni que fos molt implícita.

En acabar l’acte Jaume es mostrava eufòric i ha manifestat a Díngola sentir-se molt satisfet per la gent que ha acudit i per com s’ha desenvolupat l’acte.

 

La llista

Pere Joan Jaume

Biel Aguayo

Joana Esteva “Pates”

Toni Comas “Ganyot”

Carolina Rosselló

Toni Mas “Saig”

Magda Gelabert

Guiem Ferriol “de sa Serradora”

Irene Sabater

Mateu Alomar “Soberano”

Maria Munar “des Pujol”

 

Carmen Castellanos

Atanas Ivanov “Nasco”

Maria Antònia Vallespir

Pere Joan Munar

Catalina Costa

Emilio Genovart

Marta Cuartero

Tino Seidel

Pere Roig Massanet

Alicia Boussada

Notícia relacionada:  Aquesta és la llista del PP de Sineu

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Tord

    Tot i que no crec que voti en Pere, li vull donar l’enhorabona per la seva gallardia i tambe a la seva nova llista per recolçar Sineu. Tambe per tenyir d’un nou color la politica sineuera que a rotlos fa mes mal d’ulls!. Ja es ben necessari que hi hagui una mica per triar, Lo dit, envant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: