[FOTONOTÍCIA] Entren a la benzinera de Repsol pel mètode del ‘butró’

El sistema del butró és el que s’ha emprat aquesta nit per accedir a la benzinera de la carretera vella d’Inca (la de Repsol) i intentar perpetrar-hi un robatori. Els veïnats, en sentir el renou que han fet per foradar la paret, han alertat a la Guàrdia Civil, que ha aconseguit capturar els lladres. Les dues fotos que s’adjunten en aquesta nota mostren fins a quin punt, avui en dia, tancar bé les portes pot no ser suficient.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Jaume Vanrell

    Dir-vos que els lladres no van ser capturats. El succès va ocurrir damunt les 1:00 de la nit, on un veïnat de la zona va alertar a l’ 112 i es va possar en marxa un dispossitiu. Mencionar que la setmana passada es varen tallar reixes de davant i darrere de ca’n Tronxo, Toni cal i d’en Mulet on es va donar part a la benemèrita i a la policia local.
    Dir que els lladres no es van endur res de l’establiment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: