El PP “esperona” el batle en un acte farcit de promeses electorals

20150424_202440El PP de Sineu presentà anit passada la candidatura que concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig.  Va ser en un acte en què el partit s’esforçà per lluir i per mostrar-se com un equip de feina format, assenyat i que ha superat la ruptura amb el batle: “ens creixem en les adversitats”, digué al respecte Pedro Álvarez (número 5 de la llista).

Obrí els parlaments Maribel Arnau (actual regidora de Cultura i Patrimoni), qui anuncià que ocuparà el càrrec de presidenta en funcions de la junta local del partit després de la trencadissa en el si de la formació i la fugida de Pere Joan Jaume.

Arnau hagué d’alenar a fons durant la seva intervenció, no debades volgué donar la versió dels populars sobre la divisió creada dins els partit arran de les primàries en què Mulet sortí elegit candidat desbancat així a Pere Joan Jaume: “nosaltres hem mantingut una actitud de diàleg” -digué- “mentre que a ells (Pere Joan i Toni Ganyot), els ha faltat eficiència”.

Per part seva, el candidat a batle, Tomeu Mulet, justificà el seu lideratge: “som aquí perquè vaig ser triat legítimament per la junta. Pere Joan i altres membres del PP han preferit rompre i formar un altre partit. Per tant, el PP ara som noltros”, subratllà Mulet, alhora que puntualitzà: “la direcció del partit no va abandonar en cap moment en Pere Joan”. Pel que fa al projecte per a Sineu, els populars deixaren clar anit passada que la cursa per arribar a la batlia està en marxa i, de fet, no varen plànyer promeses i anuncis. A nivell educatiu, Maria Font (actual regidora d’Educació),  assegurà que el seu programa descarta privatitzar l’escoleta i prometé, en canvi, un xec familiar per a les famílies amb infants en edat de 0 a 3 anys.

20150424_203247Font explicà que renuncia a anar en els primers llocs de la llista i Carme Sancho (número 3) es postularia com el seu relleu al capdavant d’Educació. Xisco Gelabert (número 6) defensà l’àrea de Cultura i Participació i se comprometé a fer feina amb les associacions oferint-los “els equipaments locals que hagin de mester”. També es va referir a la bona feina del personal de la biblioteca, Antònia Real i Juanjo Bonnín, i els estengué la mà a col·laborar. Gelabert reconegué que la web municipal és inoperativa i està obsoleta i s’oferí a fer-la més interactiva.

En Urbanisme, Pep Oliver Boter (número 4) recordà que el litigi amb els propietaris dels terrenys de l’escola segueix viu i que pot costar més de mig milió d’euros als sineuers. Pel que fa a gestió, els populars digueren que, si arriben a governar, administraran l’Ajuntament amb tanta eficiència com si es tractàs de ca seva, alhora que es comprometeren a crear un bon ambient de feina “perquè és important que el personal de la Sala se senti a gust”, sentencià Álvarez.

L’acte fou un èxit de participació. Una part dels assistents no pogueren entrar al saló d’actes perquè l’aforament estava complet. Val a dir que, tot i l’hostilitat entre l’actual junta del PP i els partidaris del batle, alguns membres del nou partit de Pere Joan Jaume assistiren a l’acte.

20150424_203305Foto de portada: Populars de Sineu

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: