Gran passa del Sineu per pujar a Preferent

Aquest dissabte el CE Sineu de 1a regional va donar una passa de gegant en les seves aspiracions de pujar a Preferent. El CE Sineu va guanyar al que era líder de la competició, el Xilvar, per 2 a 1. No només va ser positiu el resultat sinó també el joc dels sineuers ja que varen dominar el partit, mostrant un joc consistent que dóna esperances per aconseguir l’objectiu.

Aquesta foto, de Macià Puiggròs, publicada per Díngola fa uns anys, va ser històrica. Tornarà enguany haver-hi celebracions importants en el camp de Son Magí? En poques setmanes ho sabrem!

Aquesta foto, de Macià Puiggròs, publicada per Díngola fa uns anys, va ser històrica. Tornarà enguany haver-hi celebracions importants en el camp de Son Magí en les darreres jornades? En poques setmanes ho sabrem!

El Sineu va començar encaixant un gol en un contraatac però va poder empatar gràcies a un gol de Matias Ramis després d’una bona jugada personal. En la segona part, un gol en pròpia porta del Xilvar va donar la victòria final als locals. Ara el CE Sineu és el tercer classificat a falta de 6 jornades per acabar la competició. Hi ha 7 equips dins un marge de 7 punts de diferència entre ells. El fet però és que al CE Sineu li resta un calendari assequible, comparat amb altres equips que també aspiren a l’ascens.

Josep Rosselló és el segon golejador de la competició amb 23 gols. La propera jornada el CE Sineu visita el CD Consell “A”.

 

Classificació

Així queda la classificació després de la darrera jornada:

classif

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: