L’OCB Sineu es reunirà amb tots els partits abans d’eleccions pel tema del local

L’OCB Sineu es reunirà amb tots els partits que es presenten a Sineu i ho desitgin, per arrencar-los un compromís de solucionar d’una vegada per totes el tema del local o seu de l’entitat.

localL’entitat, que contribueix d’una manera rotunda en el desenvolupament del dia a dia cultural i social del municipi (una cinquantena d’actes cada any, alguns d’ells molt multitudinaris, i això és bo de dir), i òbviament, en la difusió de l’actualitat diària del poble a través de Díngola, fa molts d’anys que demana un espai al consistori, com tenen moltes altres associacions. Cal recordar aquí que l’OCB Sineu mai no ha rebut cap subvenció procedent de cap administració ni cap dobler públic.

L’entitat tornarà demanar, doncs, un espai a tots els partits. L’espai es farà servir com a despatx, sala de juntes, magatzem i, fins i tot, per fer-hi petits actes. Durant la reunió amb els partits s’informarà, per altra banda, dels espais buits de que disposa el consistori (espaís, per tant, públics), i dels quals no se’n fa absolutament res. Aquesta informació anirà acompanyada d’un dossier amb la memòria de tots els actes realitzats per l’OCB a Sineu (concerts, festes, tallers, conferències, xerrades, debats, projeccions de pel·lícules, actes d’homenatge…).

Cal dir que, tot i que les reunions seran per demanar urgentment un espaï per a l’OCB/Díngola, també es proposarà als candidats de, tan aviat com sigui possible, es disposi d’una ordenança d’espais públics, subvencions, responsabilitats, convenis i, en definitiva, un document que ordeni tota la gestió i els procediments pel que fa a organitzacions i associacions del municipi.

Aquest digital informarà dels progressos de les negociacions amb els diferents partits.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: