La coincidència fa semblar que el partit del batle ha repartit propaganda contra Bauzá

Aquest dijous 14 el PI de Sineu fa el seu acte central de campanya, amb l’assistència dels dirigents de la formació Toni Pastor i Josep Melià. Serà a les 20h en el Claustre de Sant Francesc, i coincideix en el temps amb l’acte central del PP (amb Mariano Rajoy) a Palma.

Per altra banda, el divendres 15 el nou partit del batle Pere Joan Jaume, Sineu s’ho Mereix, fa un dels dos actes de campanya que li queden. Tot i que en principi havia de ser en el Teleclub, finalment serà en el Claustre, a les 19:00h.

El proper acte del PP serà el diumenge 17, després d’haver-lo canviat de dia. Serà en el claustre. Avui i ahir no hi ha hagut actes polítics, donat que cap partit ha volgut fer-los coincidir amb les semifinals de la Champions de futbol.

 

Moltes cases s'han aixecat amb dues publicitats dins la persiana: una a de l'acte de Sineu s'ho Mereix i una altra contra les polítiques de Bauzá durant aquesta legislatura.

Moltes cases s’han aixecat amb dues publicitats dins la persiana: una a de l’acte de Sineu s’ho Mereix i una altra contra les polítiques de Bauzá durant aquesta legislatura.

L’anècdota

L’aparició d’aquests dos elements publicitaris (vegeu la foto) dins les persianes de les cases ha donat a parlar molt avui en alguns carrers del poble. Les bromes eren constants, i molts sineuers donaven la culpa a l’encara batle d’haver repartit programes contra José Ramon Bauzá. No obstant no és així: els programes que expliquen la legislatura en clau antiBauzá ja varen ser repartits la setmana passada en algunes barriades de Sineu, i han aparegut a pràcticament tots els municipis de Mallorca. Per tant no tenen res a veure amb Sineu s’ho Mereix. Tot i això, avui moltes cases han despertat amb les dues publicitats dins la persiana: semblava fet a posta!

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: