Denuncien a la fiscalia l’exsecretària de Sineu

Abans de tancar la seva història, d’aquí un parell de setmanes, Sineuers Independents vol esgotar la darrera via legal per aconseguir que es penalitzi Margarita Mulet Cañellas, anterior secretària de l’Ajuntament de Sineu, després que l’expedient disciplinari que tenia obert caduqués. La formació independent, que no es presenta a les properes eleccions, ha denunciat Mulet a la Fiscalia de les Illes Balears.

Segons fonts de la formació, han pres aquesta decisió després de “la manca de diligència per part de l’equip de govern de Sineu i també de la conselleria d’Administracions Públiques” que “va permetre que l’expedient disciplinari obert contra Margarita Mulet Cañellas caduqués” i per tant no es pogués determinar si era culpable o no.

 

L’expedient caducat

L'exsecretaria Margarita Mulet Cañellas, en primer pla.

L’exsecretaria Margarita Mulet Cañellas, en primer pla.

Segons la formació, “en divuit mesos la falta d’implicació de l’equip de govern de Sineu, no cercant proves documentals que l’incriminessin, i de la conselleria d’Administracions Públiques, no actuant amb la màxima diligència, feren que l’expedient caduqués”.

L’expedient disciplinari era per apropiació indeguda d’unes retribucions mensuals (prop de 350 € cada mes) que no li corresponien. Mulet cobrava el complement de destí de nivell 30, que no li corresponia.

En la denuncia feta a fiscalia, els independents diuen que “la denunciant, donada la seva condició de secretària-interventora i amb coneixements jurídics, tenia plena consciència de que la seva conducta era dolosa i que s’aprofitava de la seva condició a l’Ajuntament”.

 

Demandes

Mulet va posar una demanda contra Sineuers Independents, per injúries i calúmnies  i va posar diversos recursos contenciosos contra l’Ajuntament i membres de la corporació. Les resolucions de totes les demandes i recursos han estat en contra seva. Mulet té un ample historial judicial (fes clic aquí).

 

+info: denuncia a la fiscalia (fes clic)

 

Notícies relacionades:

La secretaria duu els independents a la barra

Margalida Cañellas és la víctima, segons la conselleria

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: