Josep Melià (el PI): “no arreglarem res si votau partits de fora de Mallorca”

Antoni Pastor (batle de Manacor, exPP) va ser el primer en intervenir.

Antoni Pastor (batle de Manacor, exPP) va ser el primer en intervenir.

Cares noves en la presentació de Proposta per les Illes (el PI), ahir horabaixa en el claustre de Sant Francesc. Respecte a les llistes de fa quatre anys, Pere Joan Mestre Sarrier passa al sisè lloc i, per tant, per repetir de regidor la formació hauria de treure majoria absoluta. La sorpresa de la llista, com ja havíem comentat a Díngola fa unes setmanes, és la segona de la llista, Aina Sáez, de 30 anys, llucmajorera de procedència, que va ser la que va explicar els deu punts principals del programa electoral de la formació.

Presentant l’acte Monserrat Munar (3r de la llista), el primer en parlar va ser el candidat al Consell de Mallorca, Toni Pastor, encara batle de Manacor. Pastor tenia un altre míting en un altre municipi i va haver d’aplegar aviat. Quan marxava es va aturar entre el públic per saludar efusivament del batle de Sineu, Pere Joan Jaume. Tant Pastor com el següent en parlar, Josep Melià, vicepresident de la formació, varen intentar transmetre per activa i per passiva que la solució al bipartidisme PP-PSOE “no són totes aquestes formacions noves que ara han sortit” –així ho digué Melià, per exemple– i que urgeix arreglar ja el tema del finançament de les Illes Balears –Pastor–. Tots dos parlaren també de cultura i de llengua.

Pel que fa als sineuers, parlaren, a part de Munar i Sáez, Pep Gelabert Confit (president del partit, 10è en la llista, i germà del candidat a batle de Gent per Sineu), Miquel Àngel Gual (secretari del partit, que no va en llistes), i Encarnación Casanova Collado (7a de la llista, parella del pintor Emili Parejo –el que té la sala d’exposicions i taller en el local on abans hi hagué el Pub sa Mola o el centre cultural ‘sa Farinera’–). Va acabar l’acte el parlament de Pep Oliver Pavarotti, que es torna presentar de cap de llista.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: