Miquel Vidal (PP): “eren set que l’aguantaven i encara pixava tort”

Era entrar dins el claustre i enlluernar-se amb el blau corporatiu del partit. Molts cartells, un majestuós escenari, capells, carpetes i demés marxandatge, tot blau. També el paper que cobria les taules. I és que, a diferència de qualsevol altre míting fet enguany a Sineu per cap partit, el PP va optar per col·locar taules envers de files de cadires. Després del míting s’havia de servir sopar per a tothom interessat.

Tomeu Mulet donava la benvinguda a la porta. Per allà voltava també Pep Boter, el seu padrí polític i diputat en el Consell de Mallorca durant aquesta legislatura. Fora de l’ajuntament, esperant en el carrer i fent qualque cigarret, un grapat de joves de les Noves Generacions. La victòria del Barça (i conseqüent campionat dins la butxaca culer) va fer que part de la gent comparegués un poc més tard, en acabar el partit, un quart d’hora després de començat l’acte. Ni la candidata al Consell, Maria Salom, ni el candidat a la presidència del govern, José Ramon Bauzá, comparegueren ahir.

Pedro Àlvarez , número 5 de la llista de Mulet i secretari autonòmic de Noves Generacions,  va ser el primer en pujar a l’escenari i donar inici a l’acte. La número 2 de Mulet, Maribel Arnau, actual regidora de cultura i patrimoni, va pujar just després i va demanar disculpes per les errades que s’hagin pogut cometre durant la legislatura en curs.

 

La llista completa del PP, darrera Tomeu Mulet.

La llista completa del PP, darrera Tomeu Mulet.

Campanya neta

El següent, Jeroni Salom, president del PP de Mallorca, va ser dels que més va parlar. Salom va donar la seva opinió sobre la crisi del PP local i la divisió que propicià l’aparició d’un nou partit, i va afegir que esperava “una campanya neta i seriosa, no una campanya de veure mem qui treu pedaços bruts”. Va demanar el vot per Mulet, però també per Salom i Bauzá: “tots els aquí presents sabeu que és millor que el color polític de Sineu sigui el mateix que el del Consell i el Parlament, per tant votau-nos també allà”. Salom va acabar el seu discurs dient que “només el PP pot dur a terme el seu programa; els demés partits no, perquè s’han d’unir tots per fer-nos fora i aleshores tiren al fems tot el que deien abans”.

 

La seguretat de Mulet

Mulet es tornà mostrar molt segur de les seves paraules, tot i que el llenguatge corporal que mostrava va ser millor en la taula rodona de fa una setmana. Però va mostrar convicció i fermesa, sense dubtar ni un moment del que deia. Ningú té cap dubte que ha treballat bé la posada en escena.

Mulet va explicar bàsicament el programa que aplicaria. Això si, només a grans pinzellades, que és el que permet un míting si no vol ser soporífer.

Va acabar l’acte Miquel Vidal, secretari general del PP illenc, que va demanar una altra vegada el vot pel PP a totes les institucions, va parlar del ‘sentiment PP’, i va reincidir en les paraules que ja havia dit Salom: “si no fem molts de vots, els demés s’uniran per fer-nos fora, com sempre han fet”. Va criticar els dos pactes de progrés (hexapartitos, els va dir) i va recordar aquella dita mallorquina de “eren 7 que l’aguantaven i encara pixava tort”.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Tomeu

    Com pot demanar es vot un partit on el primer president del PP balear el varen fer fora pel cas Tunel de Sóller, el segon el varen treure per no voler un altre Tunel, el tercer dorm a la presó i el quart, que vos he de dir, que ha comprat totes les paperetes per seguir el tercer. Recorda Miquel Vidal que una fruita podrida fa tornar les altres també podrides, però es paner sencer fa mal bé tot un poble.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: