Pere Joan Jaume ha dinat avui amb regidors i membres destacats del sector crític del PP

Jaume, devora Tauler, avui a Felanitx (foto: Marga Bonnín)

Jaume, devora Tauler, avui a Felanitx (foto: Marga Bonnín)

Pere Joan Jaume, batle de Sineu en funcions i cap de llista de Sineu s’ho Mereix, ha assistit avui migdia a un dinar amb membres destacats del sector crític del PP. Precisament el seu partit actual és una escissió del PP local de Sineu, després que Tomeu Mulet vencés les primàries per a la candidatura a la batlia. Tot i que el mateix Jaume havia manifestat a Díngola que “estava obert a tot” (vegeu entrevista en el dossier electoral del darrer número de la revista en paper), la seva presència avui en el dinar dels crítics del PP ha causat certa sorpresa. En aquest dinar també hi havia Joan Simonet (imputat del PP d’Alaró que s’ha presentat per Junts per Alaró) i Bartomeu Cifre (imputat del PP de Pollença que s’ha presentat baix de les sigles de Tots per Pollença).

Jaume ha explicat a Díngola que “el d’avui ha estat un dinar d’amics; en feim un cada mes”.  Tanmateix, el nombre de ‘crítics’ amb José Ramón Bauzá era gran. De fet, s’ha celebrat a Felanitx (en el restaurant Ca’s Solleric) i precisament Jaume ha dinat devora Toni Tauler, batle en funcions d’aquest municipi, i davant de Mateu Isern, batle en funcions de Palma.

Per altra banda, alguns destacats militants del PP sineuer assistiren dimarts a la reunió de valoració de resultats del PP insular, en la que Bauzá va anunciar que no es tornaria presentar i que convocaria un congrés extraordinari per després de l’estiu. Mulet, primer de la llista a Sineu, i Pedro Álvarez, cinquè, eren alguns dels presents.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: