Maria Oliver Ferrà, al Campionat d’Europa Cadet de Judo

Foto María Oliver Ferrà- Cto Europa Cadete 2015La judoka sineuera Maria Oliver Ferrà, del Club Taikukan, s’ha classificat per disputar el Campionat d’Europa Cadet 2015, que se celebrarà a Sofia (Bulgària) els dies 3 i 4 de juliol, i ho farà en la categoria de Cadet Femení -48 Kg.
Després d’una temporada plena d’èxits i medalles durant el seu primer any de cadet (bronze -categoria de menys de 48 kg- a la Copa A de judo de Cadets, a Burgos; bronze a la Copa d’Espanya Infantil i Cadet Isabel Fernández, a Santa Pola (Alacant); bronze a l’European Cup Cadet International “Ciudad Fuengirola”) Oliver ha aconseguit situar el judo sineuer al capdamunt, gràcies al seu treball, constància i al suport incondicional dels seus entrenadors, companys i de la Federació Balear de Judo i EE AA.
La joventut, la força de voluntat, la bona feina, la seva capacitat de sacrifici i la constància auguren que Maria té un gran futur esportiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: