Acaba el 1r torneig de tennis de Sineu amb bona nota

Margalida Buades ja ha estat notícia diverses vegades a 'Díngola'. Aquesta vegada va tenir algunes errades i, tot i arribar a la final, no va fer-se amb el 1r lloc.

Margalida Buades ja ha estat notícia diverses vegades a ‘Díngola’. Aquesta vegada va tenir algunes errades i, tot i arribar a la final, no va fer-se amb el 1r lloc.

D’èxit s’ha de valorar el resultat del I torneig de tardor de tennis de Sineu:  nombrosa participació, amb 75 tennistes. Tot i això, cal lamentar la poca participació de les nines: només sis.

D’entre aquestes, destacar la sineuera Margalida Buades, que va disputar la final de la seva categoria i que no va guanyar principalment degut a les excessives errades dobles a l’hora de treure. Margalida no va trobar en cap moment el seu joc habitual i els nervis la varen trair.

L’altre finalista sineuer ha estat Francesc Jaume. Francesc s’ha imposat a la final i, per tant, ha estat el guanyador de la categoria d’aleví masculí.

Els premis a cada una de les categories varen ser entregats pel regidor d’esports, Carles Ramis, l’entrenadora, Rebecca Mellor, i l’àrbitre del torneig, Neus Marí. Per cert, Neus Marí serà la responsable del torneig que ja ha començat a Palma de la Legend Cup, on hi participen molts dels millors tennistes de la història.

Segons l’organització, també va ser d’agrair la tasca duta a terme per l’altre àrbitre del torneig, Joan Francesc.

Notícies relacionades amb aquest torneig:

Aquesta i aquesta.

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: