L’Ajuntament mostrarà el seu rebuig per la matança de París

12208561_784788771647975_2686376460274629475_nLes massacres efectuades per Estat Islàmic ahir vespre a París han tornat a commocionar els països occidentals i, pel que fa a Europa, gairebé no hi ha cap administració o municipi que no convoqui accions de repulsió contra aquests actes. L’Ajuntament de Sineu ha convocat els sineuers per aquest dilluns mostrar el seu condol per les víctimes dels atemptats d’ahir. En concret, a les 12h, i com es farà arreu de l’estat, els treballadors del consistori i els sineuers que s’hi vulguin afegir faran un minut de silenci davant de les oficines de la sala. També just abans del ple extraordinari de les 20h, hi haurà una mostra de condol per part dels regidors de tots els partits i dels sineuers que s’hi vulguin sumar.

 

Info del que va succeir ahir: Vilaweb (fes clic) va fer un seguiment especial de la llarga nit d’ahir.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: