Som Països Catalans presenta el projecte de documental “Un mapa en moviment” a Inca

MarilenAquest diumenge l’OCB d’Inca organitza l’acte de presentació del documental “Un mapa en moviment. Descobrint un país en construcció”, creat per Som Països Catalans . Serà a les 18h a la Galeria de can Marc.
Marilén Bauçà, presidenta de la delegació de l’OCB d’Inca, ens explica que el documental està centrat en la construcció nacional dels Països Catalans i que vol centrar la seva mirada en diferents iniciatives, fonamentalment de tipus social, cultural i política que els últims anys han treballat -i actualment continuen contribuint- en favor de la vertebració nacional, i que a més ho estan fent des d’àmbits i realitats polítiques i geogràfiques molt diverses.

El documental també inclou un total de vint-i-quatre entrevistes en un recorregut de més de dos mil quilòmetres, que ens durà des de Sueca a Algemesí, passant per ciutats i poblacions de tota la geografia dels Països Catalans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: