Miquel Ensenyat a Sineu

Ahir capvespre el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, juntament amb els responsables tècnics i polítics de diverses àrees de la institució, varen visitar Sineu per a reunir-se amb representants de les associacions del poble, el batle i els regidors. La reunió amb les associacions, fou precedida per una trobada del màxim reponsable del Consell amb el Consistori, durant la qual es varen recollir diverses demandes de l’Ajuntament. Així mateix, l’objectiu de la presa de contacte amb les associacions va ser també per fer un recull de demandes, de diferent índole, tant a nivell propi de la mateixa associació com a nivell de millores per al poble.

Aquesta visita, com exposà el propi Ensenyat, s’emmarca en el pla impulsat per la institució insular anomenat “Repensem Mallorca“, que pretén fer una planificació d’accions a mitjà i llarg termini basada en les demandes dels municipis. Una experiència que recorda el que va ser l’Agenda Local 21, amb motiu de la qual l’Ajuntament de Sineu va implicar també associacions i ciutadans en l’elaboració de plans d’acció per a la millora del municipi. Projecte que fa més de dues legislatures quedà dins un calaix, sense previsió que es torni a reactivar per ara.

El president Ensenyat durant la seva intervenció.

El president Ensenyat durant la seva intervenció. Foto Díngola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: