Fins ara s’han requisat més de 370 plantes de marihuana i continua l’escorcoll en el carrer Taverners

Una estructura molt professionalitzada de cultiu de marihuana està sent desmantellada al llarg del dia d’avui. Per ara dos joves d’una trentena d’anys, un asturià i un navarrès, han estat detinguts per tinença i tràfic de substàncies estupefaents. A mitjan matí dues patrulles de la Guàrdia Civil han comparegut a un habitatge del carrer Concòrdia, i altres dues a un altre habitatge del carrer Tavernes, per assegurar-se que les pistes seguides des de fa temps eren correctes i procedir a la detenció de les dues persones.

Un laboratori com aquest amb més de 100 plantes s'hauria desmantellat avui en el carrer Concòrdia.

Un laboratori com aquest, amb més de 100 cossiols, s’hauria desmantellat avui en el carrer Concòrdia. En aquests moments encara es treballa en el carrer Tavernes.

Durant el dia d’avui les feines s’han centrat en l’habitatge situat en el carrer Concòrdia, d’on s’han requisat prop de 100 plantes de marihuana i molt material per el cultiu d’aquestes plantes (focus, estufes, etc.). Ara a les 20h encara es pot veure un patrol de la Guàrdia Civil aparcat just davant. Cap al vespre les feines s’han dirigit al pis del carrer Tavernes, on ara hi ha dos patrols i diversos altres cotxes de la policia o de l’administració judicial. Encara no tenim dades del material requisat en aquest segon ‘laboratori’.

Com hem informat aquest capvespre, més de 270 plantes varen ser requisades ahir a Sant Joan i serien propietat dels mateixos detinguts avui a Sineu. A hores d’ara, doncs, i sense tenir les dades de les plantes requisades en el segon habitatge, estaríem parlant de prop de quatre centenars de plantes de marihuana.

+info: Batuda contra les drogues avui matí a Sineu

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: