Llorenç Ferriol, Top 10 en el Pla Petit

IMG-20160508-WA0022

Llorenç Ferriol, en el moment de la sortida

La primera etapa del Pla de Mallorca (Pla Petit), una cronoescalada al Coll dels Tords (Establiments), ha començat amb bon peu per al ciclista sineuer Llorenç Ferriol Picornell, que ha acabat primer de la seva categoria (Sub 23) i desè de la general. Ferriol ha arribat a meta a 19 segons del primer classificat, Pedro Pou, que ha realitzat la contrarellotge en un temps de 8 minuts i 24 segons.

Pel que fa al Pla Gran, els ciclistes sineuers no han tengut gaire sort, i l’inquer Biel Palmer ha estat el primer de l’AC Sineu a entrar a meta, a 48 segons del líder, David Muntaner. Recordem que Muntaner, guanyador de l’edició passada del Pla, va ser Medalla de Plata, juntament amb Albert Torres, en el Mundial disputat a Bielorússia ara fa tres anys.

Dissabte horabaixa, 14 de maig, es disputarà la segona etapa a Muro.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: