El partit acaba 0-0 i ara es juga la pròrroga

L’expedició

Dos autocars han partit de Sineu a les set del matí, per agafar el vaixell cap a la pitiüsa major. Altres sineuers han partit cap a Eivissa amb avió dues o tres hores més tard. En total, quasi 300 persones han seguit al C.E. Sineu en el seu partit més important de la història. Una delegació de l’Ajuntament de Sineu, formada pel batle, Pep Oliver Pavarotti, i pels regidors Miquel Confit, Magdalena Remirada i Carles Ramis, també ha viatjat amb els seguidors per donar suport a l’equip de Son Magí. També el líder de l’oposició Tomeu Mulet era entre els expedicionaris.

Els equips titulars

Per l’Eivissa han començat: Alberto, Yeste, José García, José Reales, Hurtado, Galera, Cardona, Jordi, Adrian Ramos, Andres i Brian. (Suplents: Dani Reales, Ramon, Tomàs, Lolo i Doe).

Pel C.E. Sineu han començat: Xavier, Fuster, Ivàn, Toni Rafel, Juanjo, Enzo, Lluís Simó, Rafita, Moha, Biel Gelabert, Rafel Oliver. (Suplents: Campa, Matas, Jordà, Tomeu, Pere Florit).

Primera part molt igualada

Un ambientarro i la calor ha marcat el partit. El camp de Can Misses és un camp professional, enorme comparat amb Son Magí, amb moltes graderies, fet que jugava en contra dels sineuers. La professionalitat es respira en totes bandes: els seients, l’speaker, la neteja, els banys…

Els primers moments del partit han estat ben disputats, i la teòrica superioritat dels eivissencs no es veia enlloc, i això que avui jugava la seva estrella, Adrian Ramos. No cal oblidar que l’objectiu dels pitiüsos és ascendir, i han invertit molts doblers en aquest equip. El club eivissenc, doncs, partia com a clar favorit.

La primera part ha acabat a zero gols, i amb Rafel Boter lesionat i substituit per Juanjo Matas, exjugador del desaparegut equip taujà.

Segona part molt bruta

L’àrbitre Jaime Domínguez Osa hauria passat de llis dos clars penals sobre jugadors del Sineu. De fet, entre el públic mallorquí, era opinió generalitzada que l’àrbitre era molt local. La cosa s’ha encalentit al llarg de la segona part i, a meïtat d’aquesta, el segon entrenador del Sineu, Guillem Alomar, ha estat expulsat amb targeta vermella.

El Sineu ha aguantat les envestides dels eivissencs durant tot el partit. Cal destacar la boníssima actuació del porter Xavier Bonet, que durant tot el partit ha fet com a mínim tres aturades en situació clara de gol, però també la col·locació tàctica de tot l’equip de Rafel Perelló Barri. El partit ha acabat 0-0 i ha implicat anar a pròrroga.

 

COBERTURA ESPECIAL #lliguetaSineu

fotos: Pep Mestre / Mateu Coll / Miquel Gelabert;

informacions: Pep Mestre;

control tècnic: Miquel Puiggròs

 

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: