Demà comença la XVII edició del Trofeu Vila de Sineu de ciclisme en pista

Ahir es va fer l’acte de presentació de la XVII edició Trofeu Vila de Sineu de ciclisme a sa Voltadora. Durant quatre divendres, a partir d’aquesta setmana, gaudirem d’una prova de ciclisme en pista molt reconeguda a Mallorca, just dues setmanes després d’haver acabat el Trofeu Pla de Mallorca.

A l’acte de presentació hi va assistir el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, els regidors Magdalena Genovart i Carles Ramis, el president de l’AC Sineu, Joan Riutort, la gerent de la Federació de Ciclisme, Isabel Donet, i Tomeu Arbona com a membre de l’organització.

A l’acte també hi havia ciclistes de diferents categories que participaran a aquestes vetlades.

Ja ho sabeu doncs, aquest divendres a partir de les 19:30 hores, competició de ciclisme en pista en el polisportiu municipal. Un trofeu que compta amb el patrocini del Consell de Mallorca i amb l’organització de l’Agrupació Ciclista Sineu.

IMG-20160617-WA0003

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: