Hagués pogut ser un desastre: la terrassa d’un bar destrossada per un cotxe sense control

20160710-202548.jpg

Els testimonis que ahir ho varen veure asseguren que hagués pogut ser un desastre. Una furgoneta es va empotrar ahir capvespre contra la terrassa del Bar Can Castell, a la plaça des Fossar. Alguns dels clients que en aquell moment estaven asseguts en la terrassa del bar varen haver de ser atesos, però només per ferides de caràcter lleu. En canvi els danys materials varen ser importants, i la coberta d’alumini de la terrassa i nombroses taules i cadires varen quedar destrossades.

Els fets

Es veu que el conductor del vehicle responsable no l’havia deixat ben fixat (freno de mà, marxa posada) i, degut a la pendent, aquest va descendir cap avall, sense conductor. El conductor d’un vehicle que pujava en direcció cap al Teleclub va veure com la furgoneta es dirigia cap a la terrassa de Can Castell i va posar-se a pitar per avisar a la gent. Tot va ocórrer en 2 o 3 segons, i els clients que seien a la terrassa gairebé no tenguerem temps de reaccionar. Tot d’una es va sentir un renouer: vidres, alumini i gent cridant.

Anit, en la verbeneta dels Peres i Paus, era el tema de conversació de molts grupets.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: