El CE Sineu pregona per un poble viu i participatiu

Avui migdia s’ha celebrat l’acte oficial del sus a les festes d’Agost 2016, amb el pregó. El lloc i l’ambient han estat ideals per un acte com aquest. Des de les 10,30 h. el grup “SOM Vinils” ens ha amenitzat amb música en format vinil. Enmig de la plaça, unes botes de vi feien de “tasser” per poder prendre uns cacauets i un vermut. El paperí de la plaça ha proporcionat la frescor i l’ombra.

SOM Vinils és un col·lectiu de quatre DJs format a Artà a finals de 2014. La seva finalitat és reivindicar la recuperació de la música en format vinil en general (single, EP, LP, Maxi…). I en particular, difondre els estils vinculats a la música negra en tota la seva diversitat. Sons que resulten ideals per a gaudir de bona música i animar festes a cada moment del dia. Fan una proposta gens elitista destinada a tots els públics i que ve avalada per la trajectòria dels seus integrants que sumen dotzenes de sessions a clubs i festivals tant a les illes com a la península.

A les 12,00 h, la regidora Magdalena Genovart ha presentat l’acte del pregó, que enguany ha anat a càrrec del Club de futbol CE Sineu, entitat que ha estat triada a través de la participació ciutadana.

Ha començat la intervenció el directiu Tomeu Ripoll que ha recordat la figura de Miquel Artigas “cantó”, mort recentment. Tomeu Ripoll ha donat pas al president del club, Pep Bergas, que ha fet una sèrie d’agraïments i que, seguidament, ha donat pas a les intervencions de Jordi Ramis “corque” i Toni Ramis “taló”.

Jordi i Toni han fet un diàleg entretengut i amè, del qual en destacam el següent:

Toni ha dit: “ La curolla d’estar al davant d’una activitat fa possible que el poble sigui viu i agrairia a totes aquelles persones que estan al capdavant de les diferents associacions que segueixin endavant, que gràcies a elles, les festes del nostre poble tenen sentit, identitat i són autèntiques ja que són nostres.”

Jordi animava a la gent i sobre tot als joves del poble: “i molt especialment a la gent jove, a participar i col·laborar d’alguna manera amb alguna associació, siguin del tipus que siguin, segons les aficions i el tarannà de cadascú.”

Si volem que al nostre poble hi hagi entitats culturals, esportives i socials per poder aconseguir entre tots un millor nivell de benestar, convivència i promoció per nosaltres mateixos i pels nostres fills, cal que ens impliquem i participem amb aquestes entitats.”

Per acabar, Jordi ha dit: “néts i renéts dels primers jugadors de futbol a dia d’avui encara pertanyen al club esportiu Sineu, i que la il·lusió dels padrins i padrines, mares i pares es transmet de generació en generació i fa que a dia d’avui encara hi hagi futbol i festes”.

La música en vinil ha seguit sonant a la plaça fins les 14,00 h.

Bones festes, viviu-les i participau-hi!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: